Training

HOME     AANBOD     ONZE STAL     EVENEMENTEN     CONTACT

Facebook Blue Stables

Lessen        Western        Buitenritten        Kinderfeestjes        Lease        Training        Tarieven

U kunt bij Blue Stables terecht voor training en/of zadelmak maken van uw paard of pony. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.Jonge paarden

Wij hebben een super geduldig team dat onze paarden zadelmak maakt en inrijdt. Dit gebeurt stapsgewijs, waarbij we beginnen met grondwerk en schriktraining. Dan werken we naar het longeren met dubbele lijnen, en uiteindelijk het zadel- en ruitermak maken. We bouwen alles rustig op waardoor het gehele proces uiteindelijk makkelijker en sneller gaat. We geven het paard de tijd die het nodig heeft, zodat we er uiteindelijk een ontspannen en betrouwbaar rijdier aan over houden. 


Probleemgedrag en trailerladen
Vertoont uw paard storend gedrag in de omgang of onder het zadel, kunt u of durft u er zelf niet meer op te rijden, of krijgt u uw paard onmogelijk op de trailer gezet? Wij kijken samen met u hoe we dit het beste op kunnen lossen.


Stalling
Tijdens de trainingsperiode staat uw paard of pony overdag buiten, en 's nachts op stal. 24/7 buiten met schuilstal is ook een mogelijkheid. Wij voeren 2 keer per dag ruwvoer en daarnaast brok of krachtvoer naar wens.- Paarden onder de 4 jaar rijden wij niet in. Wel kunnen deze terecht voor grondwerk en overige training aan de hand (niet onder het zadel).
- Uw paard of pony dient correct (aantoonbaar) ge-ent en ontwormd te zijn.


© Copyright Blue Stables 2017-2020